Rólam

Hello! Gréta Vagyok

Esküvő & Rendezvényszervező

Valóra Váltom Az Elképzelésedet!

Szepesi Gréta vagyok, rendezvény és esküvőszervező. Kelet-Magyarországról származom, egyetemi éveim alatt kerültem Budapestre.

​Az ember keresi az útját egy ideig, mire ráébred arra, hogy mivel is szeretne foglalkozni, mi az ami őt boldoggá teszi és motiválja. Én a rendezvényszervezésben találtam meg önmagamat. Nagyon szeretek megismerkedni új emberekkel, különböző személyiségekkel. Egy barátnőm szerint már egész pici koromban is mindig én szerveztem össze a csapatot és a hatalmas játék délutánokat. Kisebb kitérő után tudtam, hogy ez az én szakmám, mert jó érzés látni az ügyfelek arcán a boldogságot, amikor jól sikerül egy rendezvény és az, az én munkám gyümölcse.

Szeretném a Te álmaid rendezvényét is megvalósítani!

Várom a jelentkezésedet!

Üdvözlettel,

Gréta

Rólam Mondták

“Gréta teljesen levette a terhet a vállunkról a szervezés ideje alatt. Rugalmas, türelmes (ami sokszor jól jött) és hozzáértés jellemzi, aminek hála csodálatos volt álmaink Nagy Napja, pont amilyennek elképzeltük!”

“Édesapám 70. születésnapját ünnepeltük a nagy családdal, melynek szervezésében segítséget kértünk. Minden szuper volt, finom volt és maradandó élmények születtek. Köszönjük szépen a profi szervezést és lebonyolítást!”

“Sokszínű csapat, vegyes korosztály, mégis mindenki jól érezte magát. Sportos és fejtörő játékok, összekovácsoló feladatok, csodás helyszín. Köszönjük a szervezést, még dolgozunk együtt!”

Valóra Váltom Az Elképzeléseidet

Tervezzük Meg A Nagy Napodat!