Elérhetőségeink

Lépj Velünk Kapcsolatba!

Kérdezz Nyugodtan,
Vagy Egyeztessünk Találkozót

 

Van Már Elképzelésed? Kérj Visszahívást!

Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy oldalunk a megadott adataidat tárolja és kezelje.

2 + 10 =

Kövess minket

info@grevent.hu
+36 20 429 31 21

Gyakran Ismételt Kérdések

Az esküvőn a gratuláció alatt a koccintáshoz hány üveg pezsgővel kell számolni?

A koccintáskor nem kell több peszgővel számolni, mint fejenként 1-1,5 dl. Egy 0,75 dl pezsgő kb. 6 ember részére elég. Ebből következik, hogy egy 100 fős lakodalomnál 16-17 üveg pezsgőt kell venni/rendelni.

Esküvői torta felvágás ceremónia: Kinek a keze van a késen és kinek felül?

A tortafelvágás azt szimbolizálja, hogy az ifjú pár támogatni fogja egymást a jövőben. Az első szeletnél a menyasszony fogja a kést, a vőlegény pedig az ő kezét. Ez az együttműködést jelképezi, továbbá a menyasszony finomságát, törékenységét és a vőlegény támasz nyújtását.

Top 3 legkedveltebb tematika céges rendezvényekre.
  • Neon „kert” : A neon téma mindig is népszerű volt a zenei rendezvényeken,de a közelmúltban más eseménystílusok tematikájára is betört. A rendezvény fő kellékei a résztvevők kiegészítőjeként szolgáló neon pálcikák, party karkötők és akár a neon arcfestés is.
  • Great Gatsby: Egy nagyon népszerű téma ötlet, amely megfelel akár esküvőkre, akár nyakkendős eseményre, de egy céges vacsora pazar dekorációja is lehet. Akár alacsonyabb költségvetésből is könnyen ábrázolható az arany és a fekete színpalettával.
  • Fedélzetre!: Legyen szó vízi vagy égi utazásról, a fedélzeti személyzet egyenruhája mindig menő. Keltsük életre akár a Titanic báltermét egy gála helyszíneként, vagy akár legyen egy hajó fedélzete padokkal az este berendezése. Érkezzen a csapat közösen oda, ahová el kell jutniuk!
  • +1 James Bond: Bond. James Bond! Kiváló téma a fekete nyakkendős eseményekhez, amelyek lehetővé teszik a vendégek számára, hogy kapcsolatba lépjenek belső titkos ügynökeikkel. Ne feledjük: a Martini rázva, nem keverve!
Valóra Váltjuk Az Elképzeléseidet

Tervezzük Meg A Nagy Napodat!